Kocabaş Sade Top Keçi Peyniri
Kocabaş Mandıra ve Peynircilik Nasıl Üretiyoruz ?
Kocabaş Mandıra’da peynirler, günlük olarak çevre köylerden ve ineklerimizden elde ettiğimiz birinci kalite sütler ile üretilmektedir.
Gerekli işlemlerden geçtikten sonra doğru bekleme süreleri ile peynirlerimizi bekletiyoruz. Bu olgunlaşma sürecinde, sürekli kontrol edilen peynirlerimiz tam zamanında sizler için raflarda ve online mağazamızda satışa çıkıyor.
Keçi sütü, bileşim açısından inek sütünden daha yüksek değerlere sahiptir. Bileşimdeki proteinlerin %75’i kazein olduğu için kazeinli sütler grubundandır.
Karoten miktarı az olduğu için keçi sütü inek sütüne oranla daha beyazdır ve inek sütünden kolaylıkla ayırt edilir. Keçi peyniri biraz keskin bir tadı vardır. Yakıcı olması doğaldır. Çünkü keçi sütü yağında peynirin olgunlaşma sürecinde oluşan yağ asitleri diğer sütlere oranla daha çoktur.
Keçi peynirinin tadına bakınca, peynirin nasıl farklı olduğunu görünce ve buna çabucak alışınca sizde bu peynirden hoşlanacaksınız.
Top Keçi Peyniri , özel ve orijinal tad arayanlara, gurmelere yönelik, özellikle eski moda, çocukluğunun peynir tadını arayanlara en lezzetli peynir olarak sunulacak peynirdir. Top Keçi Peyniri denince akla gelen ilk markalardan bir tanesi ise Kocabaş Mandıra‘dır.
Kocabaş Top Keçi Peyniri bol oksijenli Kaz Dağları’nın eteklerinde yer alan yörelerden elde edilen keçi sütünden elde edilmektedir. Ülkemizin en lezzetli peynirleri arasında yer alan Sade Top Keçi Peyniri bölgesel lezzet mirasıdır.
Kocabaş Sade Top Keçi Peyniri; birinci sınıf doğal şirden mayası ile hazırlanmaktadır.
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.